Over ons

Over ons

Over

Mogelijkheden

U bent van harte welkom voor ontbijt, lunch of diner in ons gezellige restaurant. Op onze menukaart staan ​​diverse heerlijke gerechten. Tijdens de zomer kunt u op ons terras genieten van de zon.

Groet, Groen Cafe in Park

Ontbijt, lunch en diner

Ontbijt

U kunt elke dag in ons restaurant terecht voor een heerlijk ontbijtbuffet. Op het buffet vind je bijvoorbeeld: Verse koffie en thee, vruchtensappen, zuivelproducten zoals melk, karnemelk en yoghurt, cruesli en muesli, diverse sandwiches, croissants, chocoladesandwiches, boter en zoet beleg (marmelade, hagelslag, chocolade spread en pindakaas) verschillende eieren, spek, verschillende kazen, worstjes en fruit. Prijs: € 16,50 per persoon (hotelgast) Prijs: € 19,50 per persoon (geen hotelgast) Openingstijden ontbijt: Maandag t / m vrijdag: 6.30 - 10.00 uur Zaterdag en zondag: 8.00 - 11.00 uur

Lunch

In ons restaurant serveren wij (bijna) elke middag een lunchbuffet van 12.00 uur tot 13.30 uur (behalve op zaterdag en zondag). Op het buffet vind je bijvoorbeeld: De soep van de dag, verschillende soorten vlees, verschillende kazen, verschillende soorten brood, 6 soorten warme gerechten (de gerechten veranderen met de dag), verschillende zoete beleg, verschillende salades, koffie, thee, melk, karnemelk, jus d'orange en yoghurt. Prijs: € 19,50 per persoon. Het is ook mogelijk om à la carte te lunchen in ons restaurant.

Diner

Het is mogelijk om à la carte te dineren in ons restaurant. Voor groepen serveren wij een speciaal menu. Behalve onze uitgebreide menukaart, met bijvoorbeeld onze Valkdishes, serveren wij ook seizoensgerechten. In de maanden mei en juni serveren wij heerlijke verse asperges. In de zomermaanden presenteren wij de echte Zeeuwse mosselen en in het najaar serveren wij heerlijke wildgerechten. Uiteraard hebben we een kindermenu met een prijs van € 8,50. En we hebben ook vegetarische gerechten. Heeft u speciale wensen of volgt u een dieet? Laat het ons weten, dan houden we hier rekening mee.

Schuiven naar boven