Kerstpakketten: houd je van traditioneel of hip?

Het selecteren van kerstpakketten voor je medewerkers is geen gemakkelijke taak. Het is lastig ,al dan niet onmogelijk, om het iedereen naar de zin te maken. Hoe vaak wordt er niet geklaagd over de kerstpakketten?! Het hoort er echter stiekem wel een beetje bij. Toch wil je natuurlijk de beste keuze maken, maar hoe pak je deze verantwoordelijke taak aan? Een van de belangrijkste keuzes die je moet maken, is of je voor een traditioneel kerstpakket gaat of voor een hip pakket. Ontdek hier wat de mogelijkheden zijn!

Ga jij voor het ultieme kerstgevoel?

Welke kerstpakketten in de smaak vallen, hangt onder meer af van de sfeer op de werkvloer. Hoe wordt er binnen het bedrijf naar de kerstperiode toegeleefd? En wat voor werksfeer hangt er gedurende de rest van het jaar? Houden de mensen op de vloer van tradities? Dan kan een klassiek kerstpakket een uitstekende keuze zijn. Het kan voor veel mensen juist die extra impuls geven om dat zalige kerstgevoel op te roepen. Er is dan ook niets mis met een traditioneel kerstpakket. Wie weet, kan de kerstman wel langskomen om de pakketten uit te delen of organiseer een kerstborrel in de sfeer van de traditionele kerstmarkten!

Waarop letten bij traditionele kerstpakketten?
Heb je besloten om voor een traditioneel kerstpakket te gaan? Dan zijn er een aantal dingen waar je op kunt letten, om deze geste tot een succes te maken. Wees kieskeurig bij het kiezen van een pakket. Houd er rekening mee dat het oog ook wat wil. Je maakt meer indruk met kerstpakketten die er mooi uitzien, bijvoorbeeld in een gezellige kerstsfeer. Let er ook op dat de kerstpakketten geen allegaartje worden van willekeurige producten. Dat voorkom je door voor een specifiek thema te kiezen. Denk aan; typische Hollandse producten, specifieke kerstlekkernijen, een cultureel kerstpakket, etc. Extra tip: combineer voedingswaren met enkele non-food cadeaus. 

Tips voor originele en hippe kerstpakketten

Wil je jouw mensen eens verrassen met iets heel anders, dan traditionele kerstpakketten met ragout, pasteitjes en kerstkransjes? Dan zijn er mogelijkheden te over. We geven hier enkele tips voor originele ideeën voor kerstpakketten. Denk eens aan een pizza oven kerstpakket, een BBQ kerstpakket of een fondue pakket. Of wat dacht je van cadeaus als kerstpakket, zoals een hippe tas, een luxe trolley voor op reis, een gezelschapsspel, een borrelplank, etc. Ook moderne technologische gadgets doen het tegenwoordig goed. Voorbeelden van cadeaus die in de smaak vallen zijn; muziekspeakers, hippe draadloze earbuds, powerbanks, etc. De aanbieders van kerstpakketten hebben vaak ook een sectie met dit soort bijzondere kerstpakketten. Laat je er eens door inspireren! 

Traditioneel of hip? Houd het persoonlijk!

Zowel traditionele als hippe kerstpakketten kunnen een goede keuze zijn. Het allerbelangrijkste is dat je het persoonlijk houdt. Spreek je personeel toe tijdens een borrel of stuur een persoonlijke boodschap mee met het kerstpakket. Alles draait erom, dat je op een prettige manier jouw waardering laat blijken! 

Kerstpakketten: houd je van traditioneel of hip?
Schuiven naar boven