Een koffieautomaat kopen: welk type?

Om de dag goed te beginnen, beginnen mensen hun dag vaak met een lekkere kop koffie. Die eerste kop koffie is voor veel mensen zelfs heilig en haalt het beste in hen naar boven. Daarom is een goede koffieautomaat kopen een hele goede investering. Al helemaal wanneer je veel mensen op de werkvloer hebt werken. Je hebt heel veel verschillende koffieautomaten waar je uit kunt kiezen, maar soms zie je door de bomen het bos niet meer. Dit artikel bespreekt drie soorten koffieautomaten die jij kunt kopen om elke dag extra goed te laten beginnen voor jou en jouw werknemers.

Een vriesdroog koffieautomaat kopen

Wanneer jij een bedrijf hebt dat staat voor kwaliteit, snelheid en gemak, dan wil je een vriesdroog koffieautomaat kopen. Een vriesdroog koffieautomaat maakt een grote hoeveelheid koffie, dat gelijk ingevroren wordt om zo het aroma en de smaak te bewaren. Daarna wordt de ingevroren koffie verkruimeld en wordt het vocht uit de koffie gehaald. Tot slot blijft er vriesdroog koffie over.

Een vriesdroog koffieautomaat is perfect voor wanneer jij veel personeel hebt, aangezien elk kopje binnen enkele seconden wordt gevuld met heerlijke koffie. Daarnaast is deze koffieautomaat ook perfect voor wanneer je veel kannen koffie wilt zetten, aangezien de kwaliteit van de koffie lang goed blijft. Tot slot is het een goedkope koffieautomaat en is het onderhouden ervan ook betaalbaar.

Een stille freshbrew koffieautomaat

Een freshbrew koffieautomaat zorgt voor een heerlijke kop koffie met een traditionele smaak binnen een aantal seconden. Ook kan een freshbrew koffieautomaat grote hoeveelheden koffie zetten en hoeft men niet lang in de rij te wachten voor een lekker kopje. Freshbrew koffie wordt gemalen van verse koffiebonen, waardoor de koffieautomaat geen geluid maakt. Hierdoor kan elk gesprek voortgezet worden, zonder dat er iemand gestoord wordt. Verder is een freshbrew koffieautomaat gemakkelijk schoon te maken en kun je elke keer weer genieten van een heerlijk vers kopje koffie.Tot slot zal het kantoor naar koffie ruiken en zullen mensen het gevoel hebben dat ze thuis zijn.

Een koffieautomaat met bonen

Vroeger was een kop koffie niets meer dan koffie met een beetje suiker, zoetjes of melk. Tegenwoordig is het mogelijk om veel verschillende soorten koffie te drinken. Denk aan een Latte Macchiato, een Flat White, een Caffè Latte of een Americano. Een koffieautomaat met bonen is perfect wanneer je veel personeel hebt, aangezien een koffieautomaat met bonen een kop cappuccino kan maken, maar ook een heerlijke sterke espresso. Hier stopt het natuurlijk niet, maar het verschilt per koffieautomaat met bonen welke koffie er gezet kan worden. Eén ding is in ieder geval wel zeker: een koffieautomaat met bonen zorgt elke keer weer voor een heerlijke en sterke kop koffie. 

 

Een koffieautomaat kopen: welk type?
Schuiven naar boven