Drie voordelen van een vriescel in je horecakeuken

Het spreekt voor zich dat elke horecazaak behoeften heeft aan mogelijkheden om voedingswaren in te kunnen vriezen. Wat dit betreft is het mogelijk om een keuze te maken uit een aantal mogelijkheden. Zo is het bijvoorbeeld een optie om te kiezen voor één van de verschillende vrieskasten welke op de markt zijn terug te vinden, maar daarnaast kan je ook overgaan tot het kopen van een zogenaamde vriescel. Voor deze laatste geldt dat ze in het bijzonder voor grotere horecazaken enkele zeer interessante voordelen met zich meebrengt. Ben je benieuwd om te weten te komen om welke voordelen het hierbij dan precies gaat? Dan is verder blijven lezen alvast zeker interessant. 

1.) Je kan er heel wat voeding in opslaan 

Het belangrijkste voordeel waar je verzekerd van bent bij het kopen van een vriescel schuilt uiteraard in de aanzienlijke capaciteit waarvan sprake is. In vergelijking met standaard vrieskasten kan er dan ook worden vastgesteld dat de capaciteit echt een flink stuk hoger is gelegen. Dat is niet alleen interessant omdat er vaak heel wat verschillende voedingswaren in opgeslagen moeten worden, bovendien geldt voor de meeste zaken ook dat ze over vrij grote afmetingen beschikken. In ieder geval, wil jij graag overgaan tot het aanschaffen van een vriescel voor in de keuken van jouw horecazaak? In dat geval is het met absolute zekerheid van belang om even goed de verschillende capaciteiten te vergelijken. Zo haal je er de voor jou beste keuze ongetwijfeld meteen tussenuit. 

2.) Ze is te kopen in verschillende formaten

Zoals hierboven al aangehaald is het zo dat je bij het kopen van een bepaalde vriescel altijd aandacht zal willen en moeten besteden aan het formaat waarover ze beschikt. Het formaat is niet alleen bepalend voor de hoeveelheid aan ruimte die ze in beslag zal nemen, wat verder ook te denken van de opslagcapaciteit. Let wel, des te groter het formaat van de vriescel is des te hoger niet alleen de aankoopprijs zal komen te liggen, maar des te meer energie er ook benodigd zal zijn om de cel op temperatuur te kunnen houden. Het is omwille van deze reden dan ook sterk aan te raden om altijd te kiezen voor een exemplaar die op vlak van formaat zo goed mogelijk past bij je wensen en noden. Alleen zo hou je de vaste kosten immers zoveel mogelijk binnen de perken. 

3.) Een vriescel is geschikt voor ieders budget

Er wordt tot slot wel eens gezegd dat het kopen van een vriescel een torenhoog prijskaartje met zich meebrengt. Door de jaren heen hebben we echter kunnen vaststellen dat deze kostprijs danig is verlaagd. Dit maakt het in de praktijk ook voor horecazaken met een beperkter budget mogelijk om ervoor te kiezen om over te gaan tot het aanschaffen van één van de verschillende vriescellen welke er op de markt zijn terug te vinden. Let wel, voordat je tot aankoop over gaat doe je er altijd goed aan om de verschillende opties op de markt even grondig te gaan vergelijken. Dit geldt overigens niet alleen voor de verschillende exemplaren, maar ook voor de kosten bij verschillende verkopers. 

Twijfel niet langer, en ga direct naar de website van Horecagemak.nl.

Drie voordelen van een vriescel in je horecakeuken
Schuiven naar boven