Bier met eerlijke ingrediënten

Hop

Bier is een product dat vaak wordt gemaakt van tarwemeel. Veel brouwerijen gebruiken tarwe uit de wereld, maar hebben ze daar wel recht op?

Welke biersoorten zijn er?

Er zijn veel verschillende soorten bier, maar niet alle biersoorten zijn even eerlijk. Bier wordt gemaakt van water, gerstemout, hop en gist. Sommige brouwerijen gebruiken echter ook onzuiverheden zoals maïs, rijst of suiker om het bier goedkoper te maken. Dit kan de smaak van het bier verpesten en is daarom niet aan te raden.

Waarom kiest iedereen voor biologisch bier?

Biologisch bier wordt steeds populairder. Maar waarom kiezen steeds meer mensen ervoor? Er zijn verschillende redenen. Biologische landbouw is beter voor het milieu, de dieren en de mensen die op de boerderij werken. Bovendien smaakt biologisch bier vaak beter omdat de ingrediënten van hogere kwaliteit zijn. Kortom, er zijn genoeg redenen om voor biologisch bier te kiezen!

Waarom is Geertje eerlijk?

Geertje is een klein, eerlijke brouwerij in Amsterdam. Het bedrijf maakt bier van eerlijke ingrediënten, zonder toevoegingen of conserveringsmiddelen. Geertje is er trots op dat het bier dat zij produceert een echt Nederlands product is. Dit betekent dat alle ingrediënten die worden gebruikt om het bier te maken, afkomstig zijn uit Nederland. Geertje is dan ook de enige eerlijke brouwerij in Nederland die uitsluitend gebruikmaakt van Nederlandse ingrediënten.

Wat zijn het beste biersoorten volgens Geertje?

Geertje is een echte bierkenner en weet precies welke biersoorten het beste zijn. Volgens Geertje zijn de volgende biersoorten het beste:

1. Pilsner: dit is een klassiek biersoort en perfect voor als je iets lichts en verfrissends wilt drinken.

2. IPA: IPA’s zijn wat sterker dan pilsners, maar nog steeds erg verfrissend. perfect voor een zomerse dag.

3. Dubbel: een dubbel is een donkerder biersoort met wat meer body. Perfect voor een koude winterdag of als aperitief.

4. Tripel: een tripel is nog sterker dan een dubbel en perfect voor diegenen die van wat steviger bieren houden.

Tips om met uw collega’s te drinken

Als u een eerlijk biertje wilt drinken met uw collega’s, dan kunt u het beste naar de volgende tips kijken. Door eerlijke ingrediënten te gebruiken en het bier op de juiste manier te serveren, kunt u ervoor zorgen dat iedereen geniet van het biertje.

1. Gebruik eerlijke ingrediënten

Als je eerlijk wilt bier drinken, moet je eerlijke ingrediënten gebruiken. Kies bijvoorbeeld voor biertjes die gemaakt zijn van 100% mout of 100% hop. Dit zorgt ervoor dat het bier lekkerder smaakt en je collega’s blij zullen zijn met het resultaat.

2. Zorg ervoor dat het bier goed gekoeld is

Het is belangrijk dat de bierflesjes goed gekoeld zijn, zodat je collega’s hun beker lekker kunnen ontdooien. Zorg ervoor dat er genoeg ijsblokjes zijn en indien mogelijk koud water om het bier rustig te laten afkoelen.

3. Gebruik onbewerkte potten of flesjes

Wanneer je eerlijke biertjes wilt drinken, is het belangrijk dat je gebruikmaakt van onbewerkte potten of flessen.

Conclusie

Als je op zoek bent naar eerlijke speciaalbier pakketten, dan is het belangrijk om te weten welke ingrediënten er in zitten. Op deze manier kun je er zeker van zijn dat je een biertje drinkt waar je je goed bij voelt. Cheers!

Bier met eerlijke ingrediënten
Schuiven naar boven